در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 5 آذر 1404

برگزاری نمایشگاه «محصول غذایی بومی» در دانشگاه ملی مهارت دختران کرمانشاه

نمایشگاه «محصول غذایی بومی» ، از تاریخ ۱۹ تا ۲۱ آبان‌ماه 1404؛در محل آموزشکده ملی مهارت دختران کرمانشاه در حال برگزاری می باشد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی کرمانشاه، به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی، نمایشگاه «محصول غذایی بومی» با هدف آشنایی دانشجویان با ظرفیت‌های کسب‌وکارهای محلی و بومی استان کرمانشاه و تلفیق آن با مهارت‌های رشته‌های صنایع غذایی وبسته بندی مواد غذایی  بومی   رشته  گرافیک، از تاریخ ۱۹ تا ۲۱ آبان‌ماه 1404؛در محل آموزشکده ملی مهارت دختران کرمانشاه در حال برگزاری می باشد.

این نمایشگاه با حضور تولیدکنندگان محلی برای معرفی محصولات غذایی بومی، نمایش فرآیندهای تولید و فرآوری، محصولات  برگزار گردید  . هدف اصلی این رویداد، ایجاد پیوند میان دانش تخصصی و تجربه عملی، ارتقای روحیه کارآفرینی، و ترویج فرهنگ مصرف محصولات سالم و بومی است